http://www.youtube.com/watch/default.jpg" /> http://www.youtube.com/watch/default.jpg" /> http://www.youtube.com/watch/0.jpg" /> http://www.youtube.com/watch/1.jpg" /> http://www.youtube.com/watch/2.jpg" /> http://www.youtube.com/watch&hl=en&fs=1&rel=0&autoplay=1" /> http://www.youtube.com/watch&hl=en&fs=1&rel=0&autoplay=1">

Alvoco H2 (20-10-2010)

Heren 2 proeft alvast de sfeer op kolkend Waagplein

Alkmaar De mannen van Heren 2 hebben de vroege winterstop aangegrepen om zich in fysiek maar ook zeker mentaal opzicht voor te bereiden op de nagenoeg zekere titel. Waar sommigen deze periode van rust en herstel aan zouden grijpen om eens lekker languit op een bank te gaan liggen, daar gingen de Alkmaarders juist op verkenningstocht door het centrum van de kaasstad om te zien waar het best de feestmaal genuttigd kon worden. Ook de locaties voor de huldiging en de rondvaart door de grachten werden alvast grondig geïnspecteerd.

Het eerste avonddeel stond in het teken van een goede warming up – altijd belangrijk ter voorkoming van blessures – en het doornemen van de afwezigen. Een enkeling was er gewoon niet, een ander had een onverwachte afspraak met z’n bank en televisie, en weer een ander had een plotselinge ouderavond. Het maken van een opstelling voor de volgende wedstrijd werd daarmee wel meteen stukken eenvoudiger.

De voorgerechten deden hun naam eer aan en vormden inderdaad de prelude op het hoofdmaal. Stijn werd beloond door zijn unieke keuze van een grote gereserveerde gerookte zalm met een fraaie brodige vormgeving waar zelfs Pierre Wind jaloers op zou zijn.

Hierna kwamen de verhalen over de tafel stromen. Variërend van Bas Beentjes zijn voorkeuren (hij stopt ‘m het liefst bij z’n schoonvader naar binnen), Peters kinderavonturen in het Verre Oosten, boordevol corruptie en lintwormen, Jos’ kinderwens om ooit nog eens kampioen te worden, Tims glorietijd bij het o-zo-bekende Dintop, Pauls online hotelreserveringsvertalingsverhalen en Lars’ enorme perceel in het hoge noorden. Veel fascinerende relazen die zowel seduisant als conversabel waren. Daarin werd ook door Tim uit financieel oogpunt besloten om vanaf volgend jaar een familie te gaan vormen met Bas en Jos, onder de naam Tim Bosch, Jos Bosch en Bas Bosch. Het trio is nu al in te huren voor feesten en partijen. Bij een boeking voor 2 dagen krijgt u het populaire Sterretje er gratis bij.

De avond werd afgesloten met enkele nostalgische vertellingen over het recente verleden. De goede oude tijd waarin de ouderen van nu toen nog topfitte vedettes waren met goddelijke lichamen waar zelfs de Venus van Milo jaloers op zou zijn. Maar die tijd is geweest, en zal nooit meer terugkomen. Wat rest is de voorbereiding op het zo goed als zekere kampioenschap. Met nog slechts 19 wedstrijden te gaan, kan alleen de Vloek van Jokertje het feest nog bederven.

Wordt vast en zeker vervolgd…

Tip van de dag: echte volleyballers doen het staand op de grond.

Enkele nostalgische beelden uit het archief:

http://www.youtube.com/watch?v=rdPEFrdDHW4

  • Facebook
  • Twitter